Company top image

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ > Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

import-export goods icon
Εισαγωγές- Εξαγωγές εμπορευμάτων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία εισαγωγής- εξαγωγής προϊόντων με ασφάλεια και αξιοπιστία, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και η πολιτική που ακολουθεί, υπόκειται στους όρους και κανόνες της εγχώριας αγοράς και του διεθνούς εμπορίου.
fast delivery network icon
Δίκτυο Άμεσης και Ασφαλούς Παράδοσης
Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και το εξαιρετικά οργανωμένο σύστημα διαχείρισης φορτίων της εταιρείας μας, εγγυάται την άμεση παραλαβή - αποθήκευση ( αν συνίσταται) - μεταφορά - παράδοση προϊόντων/εμπορευμάτων, ομαλά, με ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα μέσα στο πλαίσιο του συμφωνηθέντος χρόνου με τον πελάτη.
well quilified staff icon
Εξειδικευμένο Προσωπικό
Η εταιρεία από τη σύστασή της, είχε σαν πρωταρχικό στόχο την άμεση ανταπόκριση και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η επιλογή του προσωπικού, ούτως ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για τη διασφάλιση της ποιότητας στις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας, με στόχο τη δημιουργία ενός υγειούς κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας.
Η Στρατηγική μας


Ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας μας καθορίστηκε σταδιακά και με προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική και τους στόχους στους οποίους βασίζεται η λειτουργία της, δηλαδή:

  • Την Προτεραιότητα στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, οργανώνοντας έναν πλήρη σχεδιασμό εύρεσης της βέλτιστης λύσης αναλόγως με τις απαιτήσεις του,
  • Τη διασφάλιση της ποιοτικής, ομαλής και αξιόπιστης παραλαβής-αποθήκευσης- μεταφοράς- παράδοσης φορτίων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, πάντα μέσα στο πλαίσιο του χρόνου συμφωνίας με τον πελάτη.
  • Την απλοποίηση των γραφειοκρατικών ζητημάτων που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της εκφόρτωσης- φόρτωσης, του εκτελωνισμού και της μεταφοράς, με τη δημιουργία ενός μηχανισμού άμεσης εξυπηρέτησης.

Εμπειρία
THALASSA MARITIME LOGISTICS
Η THALASSA MARITIME, ασχολείται επιτυχώς και σε καθημερινή βάση, με μια πληθώρα ναυτιλιακών υπηρεσιών (ναυλώσεις πλοίων ,πρακτορεύσεις, τροφοδοσία πλοίων, κ.α.) καθώς και υπηρεσίες στα πλαίσια της αλυσίδας εφοδιασμού (αποστολή, προώθηση, εκτελωνισμός, μεταφορά και αποθήκευση εμπορευμάτων) με αξιοπιστία και ασφάλεια, και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.
Το Όραμά μας


Tο όραμα της εταιρείας μας, βασίζεται σε ένα πελατοκεντρικό καθεστώς επίτευξης στόχων. Η βασική προτεραιότητά μας, είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης με σκοπό την καρποφόρο και μακροχρόνια συνεργασία μας.

Η αποτελεσματικότητα ως προϊόν εξαιρετικής διαχείρισης και εκτέλεσης εργασιών, αποτελεί για τη Thalassa Maritime την ηθική επιβράβευση των προσπαθειών για βέλτιστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στον τομέα, γεγονός που καθιστά την εταιρεία την ιδανική επιλογή για τους πελάτες.